Berapa Lama Guna AQUA Boleh Pudarkan Jeragat?

Ramai yang bertanya soalan ini kepada AQUA dan ramai yang nak tahu jawapan.


Untuk makluman kita tak boleh ikut kehendak kita. Tapi kita kena ikut apa kehendak kulit kita perlu.


Faham tak?


Okay macam ni. Tak kisah la kita guna apa apa produk dan kita selalu harap kan guna seminggu, sebulan muka kita terus cantik, muka kita dah takda jeragat.


Ini kehendak kita. Ini salah.


Yang betul nya kita kena tahu berapa lama masa kehendak kulit kita perlu untuk kembali pulih dan cantik. Kulit kita perlu tempoh bertenang, kulit kita perlukan tempoh pemulihan


Contoh,

Muka kita dah ada jeragat lebih dari setahun. Kita kena tahu apa yang muka kita perlukan untuk rawat jeragat sehingga dari akar kulit. Mustahil jeragat di muka dah bertahun tahun tapi megharapkan nak pulih dalam masa sebulan.


Tak logik dengan guna satu pencuci muka kita mengharap kan muka kita terus tiada jeragat. 


Tiada produk ajaib yang macam tu. 


untuk merawat jeragat kita kena tahu apa yang kita guna kan untuk merawat, cara kita guna adakah konsisten, cara kita di muka adakah kita skip skip step. Rasa nak pakai baru pakai rasa malas tak pakai.


Tak boleh macam tu. nak pulih kena la disiplin.


Check balik rutin penjagaan muka kita. Adakah betul adakah kita tak beri kehendak muka kita mencukupi.


Jelas tak?


Waktu jeragat pulih mengikut keadaan jeragat individu. Ada yang seminggu guna aqua dah makin pulih. 


Ada yang dah sebulan guna baru nampak kesan. Ada yang 2 bulan. 


Faham kan. Secara matematiknya mudah. Guna secara konsisten dan beri apa yang kulit perlukan. Setiap orang tak sama. Dan kita tak boleh paksa kulit kita ikut apa yang kita nak.



Kepada yang ada jeragat ,


Ikut step ini


❤️Aqua Pore Luminous - dalaman kulit

❤️Aqua Face Wash - luaran kulit

❤️Aqua HD Foundation - Protection , kosmetik



Yang mana serius nak pudarkan jeragat cubalah AQUA. Cubalah AQUA. 


Rasai sendiri pengalaman selepas guna Aqua pada wajah.


Lain rasa bila menggunakan produk berasaskan air dan semulajadi.

 

KLIK GAMBAR DI BAWAH DAN DAPATKAN SET LENGKAP UNTUK MASALAH JERAGAT DARI AQUA