INI PUNCA RAMAI WANITA 40 TAHUN KE ATAS MEMPUNYAI MASALAH JERAGAT

Tahu tak bagaimana jeragat terjadi?
 
Jeragat terjadi disebabkan permukaan kulit kita terdedah kepada sinaran UV. Dengan keadaan cuaca di Malaysia, hampir setiap hari kulit kita akan terdedah dengan sinaran UV.
 
Bila dah masuk usia 40-an ke atas, permukaan kulit muka kita akan menjadi semakin sensitif. Sebab tu kebanyakan wanita yang berusia 40-an dan ke atas akan mempunyai masalah kulit kusam & jeragat. Kalau dibiarkan memang akan makin teruk.
 
Ada yang dah bertahun tahun biarkan jeragat di muka. Akhirnya jeragat makin banyak dan sukar nak hilangkan.
 
Proses untuk terjadi jeragat di muka mengambil masa yang lama. Sebab tu nak hilangkan pun akan memakan masa.
 
Nak tak kalau saya kongsi cara hilangkan jeragat dengan AQUA?
 
Jangan risau, produk AQUA dah bantu 102,948+ orang atasi masalah jeragat ni sejak dari tahun 2012 lagi.
 
Dan yang paling penting AQUA adalah natural-based dan tiada kesan sampingan. Best kan.

AQUA menggunakan proses pemulihan dari dalaman kulit, pemulihan luaran, dan protection.

 
❤️ AQUA Pore Luminous:
Diformulasi dari teknologi air  khas untuk merawat dan mencantikkan dari dalam. Bantu untuk rawat jeragat dari dalam kulit. Secara natural. Ingat cantik secara natural kekal selamanya.
 
 
❤️ AQUA Face Wash
Cleanser + scrub. 2 in 1. Tujuan untuk menjaga dan merawat di luaran permukaan kulit muka.
 
 
❤️ AQUA HD Foundation
Mengandungi SPF 15 khas untuk menghalang sinaran UV dari terdedah terus ke kulit muka. Mengandungi teknologi long wear dan natural finish. Sangat bagus untuk mengawal jeragat baru terus naik
 
Kepada wanita yang mempunyai jeragat dan belum lagi mencuba kombinasi dari AQUA ini tolong dapatkan segera. Sebelum jeragat di wajah makin teruk dan susah pulih.
 
Yang pasti produk AQUA harga mampu dimiliki dan berpatutan untuk semua.

 

KLIK GAMBAR DI BAWAH DAN DAPATKAN SET LENGKAP UNTUK MASALAH JERAGAT DARI AQUA