KISAH BENAR AQUA di majalah Mingguan Wanita.

Seperti diberi peluang kedua.

Menyesal dengan sikap sendiri yang terlalu obses dan tidak sabar untuk putih dan gebu dengan segera, terpengaruh dengan krim pemutih yg berkimia tinggi, habis satu muka "break out". 

Habis bernanah satu muka, jerawat subur dan parut merata-rata, gatal habis satu muka, tekstur kulit jadi pedih dan kasar, pori terbuka luas mcm kawah, bintik hitam kelihatan, kulit muka jadi kusam dan malu berhadapan dengan orang ramai. Keyakinan diri menurun mendadak.

Hikmah pertemuan formula terbaik AQUA serta SABAR dan KONSISTEN hanya dengan AQUA tanpa berpaling kepada tarikan produk2 lain, kini AQUA telah mengembalikan semula keyakinan diri. 

AQUA telah memulihkan cela, meneutralkan semula PH kulit, meredakan radangan, mengembalikan seri wajah hanya berasaskan formula airnya dan cara penggunaan yg tersendiri yg bebas konsep krim pemutih.

Paling disukai apabila AQUA serasi digunakan dengan mana2 pencuci muka yg lembut di pasaran serta tidak "clash" apabila diguna bersama produk2 lain dan saling "support" keberkesanan serum2 lain apabila pori kulit tersumbat pengguna dibersihkan.