Duit Raya RM 5,000 Untuk Dimenangi Beserta 5 Free Gift Eksklusif Dari AQUA!

Sempena Puasa & Raya ni, AQUA nak bagi duit raya RM500 kepada 10 orang yang bertuah beserta 5 Free Gift Eksklusif kepada pembeli AQUA.

*Tertakluk kepada terma & syarat

Saya Nak Sekarang!

AQUA mengadakan Kempen
cantik semasa raya

Beli set produk AQUA yang benilai RM150 ke atas dan anda boleh dapat sehingga 6 freegift tau.

Fuhhh. Memang bestt sangat.

Sempat la uolls cantik time raya ni,
dan dapat pula freegift yang gila dari AQUA.
Perghh, Ini baru la raya.

Macam mana nak dapat
Duit Raya & 5 free gift ni?

Senang je sis!

Hanya dapatkan set produk AQUA bernilai RM200 ke atas dan sis bakal dapat:

🎁 Aqua Pouch Bag
🎁 Beauty Blender
🎁 Hand Sanitizer AQUA
🎁 Facial Cotton (limited 500 terawal)
🎁 Facial Device
🎁 Peluang Menang Duit Raya RM500 (untuk 10 orang)

Hanya dapatkan set produk AQUA bernilai RM200 ke atas dan sis bakal dapat:

🎁 Aqua Pouch Bag
🎁 Beauty Blender
🎁 Hand Sanitizer AQUA
🎁 Facial Cotton (limited 500 terawal)
🎁 Facial Device
🎁 Peluang Menang Duit Raya RM500 (untuk 10 orang)

"Habis tu kalau saya beli AQUA tak sampai RM200, tak dapat apa-apa ke?"


Jangan risau sis!

Untuk pembelian RM150 ke atas pula, sis bakal dapat 3 Free Gift Eksklusif iaitu:

🎁 Aqua Pouch Bag
🎁 Beauty Blender
🎁 Hand Sanitizer AQUA

Untuk pembelian RM90 ke atas pula, sis jangan risau ada 1 Free Gift Eksklusif iaitu :

🎁 Aqua Pouch Bag

Untuk pembelian RM90 ke atas pula, sis jangan risau ada 1 Free Gift Eksklusif iaitu :

🎁 Aqua Pouch Bag

Tunggu apa lagi sis?

Dapatkan set produk AQUA hari ini juga untuk tebus sehingga 5 Free Gift Eksklusif ni dan peluang menang duit raya RM500!

AQUA Hand Sanitizer

Dengan situasi sekarang kita kena jaga kebersihan dan kesihatan. Atas rasa prihatin AQUA untuk sama sama kita jaga kesihatan #KitaJagaKita

AQUA Facial Device

Lepas ni tak perlu lagi pergi spa dan boleh buat facial sendiri di rumah.

Kalau dah ada boleh la buat facial setiap hari. Yang best boleh hilangkan kedutan di wajah. Muka pun akan lebih bersih.

Berseri dan tak kusam. Bila guna facial device di wajah rasa sedap saja. Kulit akan jadi selembut kulit bayi.

Beauty Blender

Siapa yang ada masalah nak ratakan foudation atau bedak? Ok guna beauty blender ni. Confirm masalah setle. Baru la muka tak becapuk lagi.

Beauty blender ni eksklusif dari Aqua tau.

Facial Cotton

Ini semua pengguna Pore Luminous mesti happy. Sebab lepas ni senang la nak sapu pore di muka. Dapat free cotton. Cotton 100% organik. Bagus untuk muka.

Facial cotton ni pun eksklusif dari Aqua tau.

Pouch Bag

Beg ni boleh simpan semua alat alat skincare kita ada. Dan boleh juga simpan alat kosmetik. Senang untuk dibawa kemana dan simpan di suatu tempat.

Pouch bag eksklusif dari Aqua tau.

Wowww.
Total nilai FREE GIFT yang sis bakal dapat free ialah RM75 tau!

Dapatkan produk AQUA bernilai RM200 ke atas hari ini untuk tebus sehingga 5 Free Gift Eksklusif dan peluang menang duit raya RM500!

Jom Dapatkan salah satu combo AQUA di bawah!

AQUA Pigmentation Set
AQUA Pigmentation Set
AQUA Pigmentation Set
AQUA Pigmentation Set
AQUA Pigmentation Set
AQUA Pigmentation Set

AQUA Pigmentation Set

RM220.00
AQUA Essential Combo
AQUA Essential Combo
AQUA Essential Combo
AQUA Essential Combo
AQUA Essential Combo

AQUA Essential Combo

RM160.00
AQUA Starter Combo
AQUA Starter Combo
AQUA Starter Combo
AQUA Starter Combo
AQUA Starter Combo

AQUA Starter Combo

RM150.00

SAFE & SECURE PAYMENT

Sistem pembayaran dalam talian kami dikendalikan oleh pembekal perkhidmatan yang khusus dalam pembayaran dalam talian yang selamat.

SHIPPING

Sila ambil perhatian bahawa penghantaran kami adalah 2-3 hari bekerja untuk Semenanjung, Sabah dan Serawak. Pengecualian tambahan 3 hari bekerja semasa tempoh Cuti.

CUSTOMER SERVICES

Perlukan bantuan? Untuk status pesanan dan pertanyaan berkaitan sila ke CONTACT US .
Sebagai alternatif, anda boleh klik icon whatsapp yang berada di sebelah bawah, bahagian kanan website

Ikuti Kami

Payment Secure By

© 2020, Aqua International Malaysia