AQUA Nak Bagi 6 free Gift untuk
setiap pembelian produk Aqua
Bernilai RM150++

Saya Nak Sekarang!

AQUA mengadakan Kempen cantik semasa raya.

Beli set produk AQUA yang benilai Rm150 ke atas dan akan dapat 6 freegift tau.

Fuhhh. Memang bestt sangat.

Sempat la uolls cantik time raya ni,
dan dapat pula freegift yang gila dari AQUA.
Perghh, Ini baru la raya.

Macam mana nak dapat free gift ni?

Rasa rugi pula tak grab sekarang. Freegift Aqua meanrik semuanya. Okay senang saja.

Anda hanya perlu beli mana mana produk Aqua yang bernilai lebih dari Rm150

Pore Luminous + Foundation = Rm 150

Pore luminous + Face Wash = Rm 160

Pore Luminous + Face Wash + Foundation = Rm 210

Pore Luminous + Pore Luminous = Rm 180

Kalau anda beli salah satu dari pada set di atas anda akan dapat 6 freegift super gempak ni.

Biar betul ni.

Apa freegift tu.

Saya tak sabar nak beli lah.

Okay sayang sayang semua,
Nah ini Free gift yang anda akan dapat

Lipmatte AQUA

Lipmatte Aqua yang best ialah diformulasi menggunakan
teknologi Anti Crack yang akan menjadikan bibir sentiasa nampak cantik dan berseri.
Untuk menghasilkan lipmatte ni pihak Aqua melakukan proses R&D lebih dari 6 bulan bagi mendapatkan formula yang terbaik untuk kepuasan pengguna AQUA

AQUA Facial Device

Lepas ni tak perlu lagi pergi Spa dan boleh buat facial sendiri di rumah.
Kalau dah ada boleh la buat facial setiap hari. Yang best boleh hilangkan kedutan di wajah.
Muka pun akan lebih bersih.
Berseri dan tak kusam. Bila guna facial device di wajah rasa sedap saja. Kulit akan jadi selembut kulit bayi.

Suprise GIft

Beauty blender

Sampul Raya AQUA

Porch Bag

TOTAL FREE GIFT
ANDA AKAN DAPAT
BERNILAI RM 198 !!!  

Saya nak.

Eh bukan sekarang tau.
Nak dapat Free gift ni kena tunggu pada tarikh 25.3 tau.

Takut terlepas tarikh tu?

Okay tinggalkan Email dan No phone di Bawah untuk masuk dalam waiting list supaya tak terlepas nanti.