PUDARKAN JERAGAT TANPA PERLU TUKAR SET SKINCARE BARU

Wanita di Malaysia sinonim dengan masalah jeragat pada wajah, terutama bila usia melebihi umur 30 an. Ada banyak faktor terjagat itu terjadi antaranya 


1) Faktor hormon

2) Faktor persekitaran

3) Faktor sinaran matahari

4) Faktor usia

5) Faktor keturunan


Ini adalah faktor terjadinya jeragat di muka  , pelbagai cara dan kaedah di gunakan bagi memastikan jeragat di wajah pudar. 


Ada di antara kita dah cuba pelbagai skincare yang berada di pasaran , tak kisahlah sama ada yang murah ataupun yang mahal tapi jeragat di wajah tetap tak hilang hilang,


Pernah tak  terifikir nak cuba produk baru? Rasa macam di tipu dengan skincare yang tengah guna sekarang.

 

Sebabnya  dah guna skincare sekarang ni dah lama tapi tiada apa apa kesan pun.

 

Mesti teringin nak tukar skincare lain  atau baru kan?  Tapi sebelum tukar perlu  habiskan skincare sedia ada dulu lah, Nanti membazir pula. Produk yang ada sekarang ni beli mahal. 

 

Faham perasaan korang, sebab saya sendiri pun pernah dilema dan berada dalam situasi tersebut.

 

Bayangkan kalau kita nak tukar ke skincare baru, mestilah nak kena beli 1 set. Takkan la nak campur campur produk. Takut ada effect pada muka pula.

 

Lagi satu Malas nak survey produk mana bagus , rasa macam semua produk muka sama sahaja. Rasa macam guna la produk apa pada wajah pun tapi hasil nanti muka kita macam tu juga. Baik fokus pada kosmetik, make up tebal tebal baru la dapat cover muka ni. gituww haha

 

tapi itu bukan lah jalan penyelesaiannya, nak muka bersih dan jeragat tak susah pun sebenarnya sekiranya kita tahu rutin yang betul .

 

Tak perlu pun korang nak tukar tukar produk. Guna ja produk sedia ada tu ja pun dah cukup. Saya akan share dengan tambah 1 rutin sahaja tanpa perlu tukar produk pun tapi boleh bersihkan muka dan pudar kan jeragat. Best kan?

 

Tapi nanti dulu, just nak tanya pernah tak kawan kawan korang tegur muka korang banyak jeragat la, muka nampak kusam ataupun just tanya muka kau nampak lain la sekarang. Pedih kan kena tegur macam tu. menusuk kedalam hati dan boleh buatkan kita spoil dalam satu hari. hahah. 

 

jangan risau, lepas korang cuba tip ni lepas ni korang pula tanya macam tu dekat kawan kawan korang. biar diorang rasa sikit peritnya hati ini. haha. Tapi jangan lah macam gitu, tak baik. kita jaga muka kita untuk keyakinan dan kepuasan diri kita ja. Sebab mahkota wanita terletak pada wajah. 

 

Lagipun bila Usia kita semakin meningkat kita perlulah lebih  prihatin tentang penjagaan muka. Sebab melanin pada wajah kita semakin berkurangan bila usia semakin meningkat. Selama ni melanin pada wajah yang jaga kulit muka kita dari sinaran UV dan kotoran luar dari terjadi jeragat dan kulit kusam. Bila melanin kurang kita perlu ambil inisiatif lain bagi muka kita sentiasa terjaga dan dilindugi. 

 

So korang jangan la ambil mudah dalam hal ini k. jaga la muka dari awal dengan rutin yang betul. kebanyakannya bila jeragat naik pada wajah baru kita nak mula jaga. Agak lewat tapi belum terlambat. Kebanyakan dari kita semua timbul kesedaran untuk  jaga bila muka dah naik jeragat dan kulit pun dah kusam. Tapi okay , jadi kan pengajaran kepada kita lepas ni k. Jom kita jaga balik muka kita.

 

Ini tips yang saya nak kongsikan kepada anda. Asas penjagaan muka dengan betul yang ramai diantara kita tak amalkan dan malah ada yang masih belum tahu lagi,

 

Cara asas nya kita kena tahu Kebanyakan kita hanya fokus untuk penjagaan luaran muka sahaja. Ini tidak cukup sebenarnya. Penjagaan pori dan dalaman wajah tidak cukup hanya dengan menggunakan pencuci muka dan toner sahaja.

 

Sekarang ni kita hanya fokus pada penjagaan luaran kulit muka sahaja. Tapi dalaman tidak. Sebab tulah   jeragat susah pudar walaupun dah guna pelbagai skincare. 

 

Bagaimana cara nak jaga dalaman muka ni? ada dua cara, satu amalkan supliment yang korang boleh dapatkan di farmasi atau klinik kulit. Dalaman kulit muka ni nak jaga tak boleh dengan skincare biasa sebab ianya perlu meresap ke dalam kulit. Terdapat pelbagai supliment yang anda boleh beli di farmasi atau nak selamat boleh terus jumpa pakar kulit.

 

Tapi ada satu lagi cara kalau korang nak jimat dan mudah untuk dilakukan ialah dengan menggunakan AQUA Pore Luminous.  Pore Luminous diformulasi dengan teknolgi Air mampu menyerap dan merawat dalaman kulit muka  untuk memastikan kulit muka bersih, jeragat pudar dan kulit tidak lagi kusam. 

 

Untuk pengetahuan korang AQUA Pore Luminous berada di pasaran Malaysia sejak tahun 2012 lagi. dan telah bantu ratusan ribu wanita yang mempunyai masalah jeragat dan kulit muka .

 

Produk pun 98% natural based dan selamat pada wajah. Yang lagi best bila guna Pore Luminous ni kulit muka terus jadi lembut macam kulit bayi tau, 

 

Cara nak guna AQUA Pore Luminous ni mudah sahaja, dan anda boleh guna bersama skincare yang anda gunakan sekarang. Jangan risau, tiada effecr apa buruk pada wajah kalau korang campur dengan skincare yang korang guna sekarang.

 

Korang just jadikan AQUA Pore Luminous ni sebagai rutin pertama anda sebelum anda memulakan rutin yang lain. contoh nya untuk cuci muka. Anda guna dulu Pore luminous, sapukan dengan kapas di seluruh bahagian wajah anda agar Pore Luminous meresap ke dalam kulit .

 

Kemudian bilas dengan air. Selepas itu baru anda guna penuci muka biasa yang anda guna kan. Amalkan sekurangya 3 hari sekali. Kalau nak bangun pagi muka tak kusam, sebelum tidur korang guna Pore Luminous, bangun pagi pun maintain cantik tau, gituw. 

 

tujuan adalah untuk memastikan penjagaan dalaman kulit kita. dan memudarkan jeragat hingga ke akar, Dan seawal 3 hari penggunaan kulit wajah korang akan menjadi lembut seperti kulit bayi, Best kan?

 

Tak susah pun nak jaga muka kita ni, Cuma tambah 1 rutin dengan Pore Luminous  sahaja boleh buat pudar kan jeragat pada wajah, bersihkan wajah dan lembutkan kulit muka seperti kulit bayi. 

 

Harga AQUA Pore Luminous ni Rm 90 sahaja, sebab sekarang tengah ada promosi. 1 botol 100 ml. tahan untuk 2 bulan kegunaan, So sangat mampu milik. Dan saya rasa korang kena cuba dan rasai sendiri pengalaman selepas menggunakan AQUA Pore Luminous ni.

 

Ini antara feedback dari mereka yang telah mencuba sendiri AQUA Pore Luminous ni.





Kalau korang nak beli AQUA Pore Luminous, Saya sarankan anda beli sekarang sebab sekarang ni AQUA ada buat promosi raya . 

 

 

Beli 1 Pore Luminous pun akan dapat 3 free gift tau

  • Sampul Raya AQUA
  • Facial Cotton
  • Porch Bag.

 

 

Dan korang juga boleh join contest selfie & ootd raya AQUA. Beli dan upload gambar anda bersama pore Luminous ruangan komen di Facebook AQUA INTERNATIONAL MALAYSIA dan berpeluang untuk menangi duit Rm 100 untuk 20 orang

 

 

Jangan terlepas tawaran hebat ini. 

Stok adalah terhad.

Klik link Di bawah untuk buat tempahan anda sekarang

 

PORE LUMINOUS LIMITED EDITION RAYA